LESSEN

Lessen

Een ESSENTRICS workout bestaat uit staande, vloer- en/of barre-oefeningen. Dit is afhankelijk van het lestype. Elke vorm van ESSENTRICS is geschikt voor iedereen, onafhankelijk je fitnessniveau. De intensiteit van de les kun je zelf invullen. Als docent help ik daarbij, en hoop ik iedereen een sterker én pijnvrij lichaam te geven.

ESSENTRICS

Full body kracht- en flexibiliteitstraining waarin we alle +650 spieren in het lijf tegelijkertijd verlengen en versterken om meer bewegingsvrijheid te ontwikkelen rondom de gewrichten, de houding te verbeteren en werken aan een gespierd, slank en pijnvrij lijf.

ESSENTRICS barre

Met een Essentrics full body barre workout kun je stretches meer verdiepen en spieren beter versterken. Na een aantal staande, dynamische stretch-oefeningen wordt de les vervolgd aan de barre. De barre als fulcrum zorgt ervoor dat je je lichaam in efficiëntere hoeken kunt positioneren zodat spiergroepen zich effectief kunnen aan- en/of ontspannen. Dit zorgt voor meer gerichte body toning. Lengte, souplesse en kracht op de plekken waar jij dat nodig hebt.

Ook wanneer je geen barre tot je beschikking hebt kun je gemakkelijk met behulp van een stoel dezelfde stretches doen en je bewegingsvrijheid vergroten.

ESSENTRICS release & restore

Deze meer ontspannen Essentrics workout is ideaal voor het losmaken van stijve gewrichten en het verbeteren van mobiliteit, flexibiliteit en bewegingsvrijheid. Aan de hand van zachte, vloeiende bewegingen en dynamische stretches brengen we het lichaam in balans. In een rustig(er) tempo bouw je kracht op en werk je tegelijkertijd aan meer energie en bodytoning. (Ook zeer geschikt voor mensen met chronische condities en blessures.)

ESSENTRICS personal (small group) training 

Een privéles of small group training biedt ruimte voor een programma op maat. Een Essentrics-les of workshop kan geheel worden ingevuld naar persoonlijke behoeftes, doelstellingen en/of blessures. Elk lichaam is uniek en kent haar eigen bewegingsvrijheid. Een personal training kan ook een goede eerste kennismaking zijn met deze full body fitness workout.

KRACHT

LENGTE

SOUPLESSE

VRIJHEID